Konceptet

Effektive og hurtige målinger

Proud2works koncept er anderledes end alle de tunge løsninger på markedet. Hos os får du effektive målinger direkte på mobiltelefonen. Målinger der giver dig dokumenteret information til dit beslutningsgrundlag, således du kan træffe de rigtige beslutninger i tide. Hurtigt, nemt og effektivt.

Med Proud2work kan du identificere uhensigtsmæssigheder i virksomheden og tilsikre igangsatte aktiviter bliver gjort færdig. Ikke alene kan du øge produktiviteten og arbejdsglæden hos dine medarbejdere, du sender samtidig de rette signaler til omverdenen i forhold til at være ansvarlig, hvilket også kommende medarbejdere værdsætter.

 

Vi anvender som den eneste på markedet SMS som ”Push-besked-funktion”. I SMS’en er der et link til spørgeskemaet, således det er utrolig nemt og effektivt at komme i gang med besvarelsen – Ingen adgangskode, ingen login, men alligevel 100% anonymt og sikkert.

Vi har for-produceret en lang række relevante spørgsmål og muligheder til dig, men der er også mulighed for kundetilpassede spørgsmål. Det kan omhandle trivsel, motivation, effektivitet, APV m.v.

Vores koncept giver dig et solidt beslutningsgrundlag!

Læs mere nedenfor omkring Proud2works 3 hovedområder...

Gratis Test

Puls-målinger

Hurtige og simple spørgsmål giver større mulighed for at reagere i tide ved afvigelser, og sikrer at tiltag bliver gjort færdig!

Vores Puls-målinger er ”motoren” i vores koncept. Det er målinger som er hurtige, nemme og effektive. Fra du igangsætter din puls måling, og til du har rapporten, går der således ofte kun 3-4 dage.
Hurtigt, nemt og effektivt!

 

Vi har en række forproducerede PULS-målinger som du kan benytte:

Eksempelvis:

1. Puls-måling der måler tilfredshed. Giver dig et billede af hvordan den generelle motivation er for øjeblikket i organisationen.

2. Puls-måling på virksomhedens stress-barometer. Giver dig et billede af hvordan energiniveauet er for øjeblikket i organisationen.

Herudover kan du naturligvis lave dine egne specifikke Puls målinger. 

Eksempler på spørgsmål fra den forproducerede puls-måling på tilfredshed:

  • Jeg glæder mig til at komme på arbejde
  • Jeg føler mig motiveret i mit daglige arbejde
  • Samlet set er jeg tilfreds med at være ansat hos P2W
  • Jeg anbefaler gerne andre at søge job hos P2W
  • Jeg vil også gerne arbejde for P2W om et år

Pris: 9.995,-

Trivselsmåling

Der er en årsag til at mange virksomheder laver trivselsmålinger, men også en årsag til at de ofte ikke bliver fulgt op, og derfor mister deres værdi. Det sker ikke i vores koncept.

Vi har udarbejdet en trivselsmåling som grundlæggende indeholder spørgsmål til alle de områder der er relevante at belyse i en trivselsmåling. Såfremt du ønsker at supplere med nogle specifikke spørgsmål, er det naturligvis også en mulighed.

Også her skal det være nemt for dig som kunde. Du oplyser blot kontaktdata på dine medarbejdere – så ordner vi resten.
Hurtigt, nemt og effektivt!

 

Eksempler på trivselsspørgsmål:

  • På min arbejdsplads er vi gode til at dele informationer på tværs af organisationen
  • Min arbejdsplads anerkender en ekstra indsats
  • Jeg ved, jeg kan stole på, at kollegerne i min afdeling vil hjælpe hvis jeg har brug for det
  • Der er gensidig respekt og hjælpsomhed mellem afdelingerne på min arbejdsplads
  • Min nærmeste leder er åben over for konstruktiv kritik

Når du har gennemlæst trivselsrapporten, og besluttet hvilke områder der skal forbedres, så kobler du blot vores Puls målinger på disse områder.  I stedet for at vente med at måle effekten efter et år eller to, hvor næste trivselsmåling typisk gennemføres, kan du med vores koncept løbende følge udviklingen. Herved sikre du at de igangsatte aktiviteter bliver gjort færdig!
Hurtigt, nemt og effektivt!

Pris: 9.995,-

APV Arbejdspladsvurdering

Som arbejdsgiver er du lovgivningsmæssigt forpligtet til, at gennemføre en APV, minimum hvert 3. år.
En opgave virksomheder ofte oplever som "tung og besværlig", både for respondenterne og dem som udfører APV målingen.

Med Proud2work har du nu mulighed for at gennemføre en APV på absolut nemmeste og bedste måde, til gavn for både medarbejdere og virksomheden.
P2W-Platformen giver samtidig mulighed for hurtig og effektiv opfølgning.

Pris: 4.995,-